The 7th National Conference of the American Psychotherapy Association will be held October 14-16, 2004 at the Wyndham Northwest Chicago in nearby Itasca Illinios. Please check back to this website for conference updates!!
Friday – October 15, 2004 Saturday – October 16, 2004
Marlborough
Behavioral Sciences
Marlborough
Behavioral Sciences
Classroom
holds 75
Classroom
holds 75
8:00am - 9:30am 8:00am - 9:30am
Bill O'Hanlon
All Day Workshop
The Magic Garden
Adolescents
Mark Evans
1.5 hr
9:30am - 10:00
Break (30min)
10:00am - 12:00pm
9:30am - 10:00
Break (30min)
10:00am - 12:00pm
Bill O'Hanlon
All Day Workshop
PTSDisorder
Dr. Mosier

2 hr
Lunch/Exhibits
150 Rounds (lake Pavillion)
12:00pm-1:00pm
Lunch/Exhibits
12:00pm-1:00pm
1:00pm - 3:00pm
Bill O'Hanlon
All Day Workshop
Your Inner Parent
Family Therapy
Anne Teachworth
2 hr
2:30-2:45pm
Break (15 min)
2:45pm - 4:30pm
Break (30min)
3:00pm-3:30pm
3:30 to 6:00
Bill O'Hanlon
All Day Workshop
Role of Attachment
Parenting & Custody Eval
Margaret Nickels
2.5 hr

Home

Contact Us

Members Only

Copyright 2002,2003, American Psychotherapy Association