Click here to register for the APA 2004 National Conference. Don't miss out on this great opportunity for continuing education and certification. Time is of the essence so register today!

 

The 7th National Conference of the American Psychotherapy Association will be held October 14-16, 2004 at the Wyndham Northwest Chicago in nearby Itasca, Illinois. Please check back to this website for conference updates!!

Saturday – October 16, 2004

Conference Rooms: BARRINGTON

BARRINGTON
Wellness & Medical
  • Classroom holds 75

8:00am-9:30am
  • Psychotherapeutic Massage
  • Mark Knapp
  • 1.5 hours

9:30am-10:00am - Break
  • 30 minute Break

10:00am-12:00pm
  • Bio-Integrative Medicine
  • Body, Mind, Spirit
  • Corazon Ibarra
  • 2 hours

12:00pm-1:00pm
  • AAIM Luncheon
  • 150 Rounds (Gallery Ballroom)

1:00pm-3:00pm
  • Manipulation under Anesthesia - Hope
  • Brian Garrett
  • 2 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minute Break

3:30pm-5:30pm
  • Integrating Energy Medicine
  • Linda Lancaster
  • 2 hour

3:45pm-4:00pm - Break
  • 15 minute Break

4:00pm-6:00pm
  • Biotouch: Essential Role of Touch Therapy
  • Dr. Stephenson
  • 2 hours


Home

Contact Us

Members Only

Copyright 2002,2003, American Psychotherapy Association