Click here to register for the APA 2004 National Conference. Don't miss out on this great opportunity for continuing education and certification. Time is of the essence so register today!

 

The 7th National Conference of the American Psychotherapy Association will be held October 14-16, 2004 at the Wyndham Northwest Chicago in nearby Itasca, Illinois. Please check back to this website for conference updates!!

Thursday – October 14, 2004

Conference Rooms: STANFORD     MARLBOROUGH     LAKESHORE

STANFORD
Behavioral Sciences
  • Member Presentations
  • Classroom holds 75

8:00am-10:00am
  • Conflict Between Us Is Conflict Within Me
  • Charles & Patty Levition
  • 2 hours

10:00am-10:30am - Break
  • 30 minutes with Vendors

10:30am-12:30pm
  • Conflict Between Us Is Conflict Within Me, continued.
  • 2 hours

12:30pm-1:30pm
  • Lunch/Exhibits

1:30pm-3:00pm
  • Personal Growth
  • Grief and Loss
  • Marilyn Gilbert
  • 1.5 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minutes

3:30pm-5:30pm
  • Labyrinths: Improving Client Awareness
  • Neal Harris
  • 2 hours

5:30pm-7:30pm
  • Forensic Nursing: Now and in the Future
  • Tara Ferguson
  • 2 hours

MARLBOROUGH
Behavioral Sciences
  • Member Presentations
  • Classroom holds 75

8:00am-10:00am
  • Hunting for Good Will
  • Borderline Personality Disorder
  • Barbara Freedman
  • 2 hours

10:00am-10:30am - Break
  • 30 minutes with Vendors

10:30am-12:30pm
  • The Worried Child
  • Anxiety in Children
  • Paul Foxman
  • 2 hours

12:30pm-1:30pm
  • Lunch/Exhibits

1:30pm-3:00pm
  • Alcohol & Drug Addicted Adolescents
  • Peter Choate
  • 1.5 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minutes

3:30pm-5:00pm
  • Alcohol & Drug Addicted Adolescents, continued.
  • 1.5 hours

LAKESHORE
Behavioral Sciences
  • Member Presentations
  • Classroom holds 100

8:00am-10:00am
  • Night Terrors & Nightmares
  • Controversy in Therapy
  • Jane Dill
  • 2 hours

10:00am-10:30am - Break
  • 30 minutes with Vendors

10:30am-12:30pm
  • Social Work Workshop
  • Karen Zimmerman
  • 2 hours

12:30pm-1:30pm
  • Lunch/Exhibits

1:30pm-3:00pm
  • Beyond Counseling
  • Mike Burckhard
  • 1.5 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minutes

3:30pm-5:00pm
  • Beyond Counseling, continued.
  • 1.5 hours

5:30pm-6:30pm
  • Nuts and Bolts of Starting a Practice
  • Dr. Mike Baer
  • 1 hour


Home

Contact Us

Members Only

Copyright 2002,2003, American Psychotherapy Association