Click here to register for the APA 2004 National Conference. Don't miss out on this great opportunity for continuing education and certification. Time is of the essence so register today!

 

The 7th National Conference of the American Psychotherapy Association will be held October 14-16, 2004 at the Wyndham Northwest Chicago in nearby Itasca, Illinois. Please check back to this website for conference updates!!

Thursday – October 14, 2004

Conference Rooms: CARLYLE     BARRINGTON     CHAMBERS

CARLYLE
Integrative/Behavioral
  • Member Presentations
  • Classroom holds 30

8:00am-10:00am
  • Maximizing Therapeutic Results: Systematic
  • Patricia Meyer
  • 2 hours

10:00am-10:30am - Break
  • 30 minutes with Vendors

10:30am-12:30pm
  • Facilitating Extraordinary Emotional Change
  • Steven Vazquez
  • 2 hours

12:30pm-1:30pm
  • Lunch/Exhibits

1:30pm-3:00pm
  • Teaching Briefer Psychotherapies
  • Alan Schmetzer
  • 1.5 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minutes

3:30pm-5:00pm
  • Choice - Drugs or Psychotherapy
  • Joseph Ferrara
  • 2 hours

BARRINGTON
Integrative Med/Wellness
  • Member Presentations
  • Classroom holds 75

8:00am-10:00am
  • 2 minute Screening of Cardiovascular Disease
  • Yoshiari Omura
  • 2 hours

10:00am-10:30am - Break
  • 30 minutes with Vendors

10:30am-12:30pm
  • 2 minute Screening of Cancer
  • Yoshiari Omura
  • 2 hours

12:30pm-1:30pm
  • Lunch/Exhibits

1:30pm-3:00pm
  • Holistic Wellness in the Workplace
  • Robert Menz
  • 1.5 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minutes

3:30pm-5:30pm
  • Are You Handling Stress or is Stress Handling You
  • Pat Sweeting
  • 2 hours

CHAMBERS
Integrative Med/Wellness
  • Member Presentations
  • Classroom holds 75

8:00am-10:00am
  • Therapies Outside the Office
  • Dan Reidenberg
  • 2 hours

10:00am-10:30am - Break
  • 30 minutes with Vendors

10:30am-12:30pm
  • The Bewitchery of Medusa
  • Jorge Quevedo
  • 2 hours

12:30pm-1:30pm
  • Lunch/Exhibits

1:30pm-3:00pm
  • FascialCranial Integration for Pain Management
  • Frankie Burget
  • 1.5 hours

3:00pm-3:30pm - Break
  • 30 minutes

3:30pm-5:30pm
  • Somatosensory - Hypnotherapy
  • Mind-body and Hypnotherapy
  • Thomas Roberts
  • 2 hours


Home

Contact Us

Members Only

Copyright 2002,2003, American Psychotherapy Association